Vi tager hånd om hele forløbet

Overvejer du overvejet at få monteret solceller med batteri, og leder du i den forbindelse efter en autoriseret el-installatør, der kan tage hånd om hele opgaven for dig? Så er Sønnichsen EL klar til at hjælpe. Vi kan klare alt i forbindelse med montering af solceller med batteri – fra indledende dimensionering og rådgivning til den endelige opsætning, tilslutning og lovpligtige dokumentation.

Ønsker du at få monteret et solcelleanlæg med batterier på din private bolig eller erhvervsbygning i Haderslev, Rødekro eller et andet sted her i området? Så kommer vi gerne ud og klarer det for dig. Vi har base i Aabenraa, men kører rundt i et større område, hvor vi betjener både private husejere og erhvervskunder. Skal vi også hjælpe dig?

Hvorfor investere i solceller med batteri?

Ved at investere i solceller med batteri udviser du fremsyn og tager en fornuftig beslutning. Solceller udvinder nemlig den naturlige energi fra solen, og det er således en vedvarende energiform, der ikke belaster klimaet. Ved at få monteret solceller med batteri kan denne energi ligeledes lagres, og du kan lade energien indgå i dit daglige forbrug på den måde, du selv finder mest fordelagtig.

Vi forstår, at hver kunde har sine egne unikke behov, og vi tilpasser vores løsninger ud fra netop dine behov. Vi rådgiver dig gerne med udgangspunkt i vores solide faglige erfaring, og du kan derfor trygt stole på, at vi hjælper dig med at få mest muligt ud af din investering.

Derudover leverer vi altid til tiden, så du ikke skal gå og vente længe på det færdige resultat. Tillid er nemlig afgørende for os, og vi håber derfor, at du vil sætte din lid til Sønnichsen EL.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig

Vil du have monteret solceller med batteri på huset, eller skal vi hjælpe dig med at opsætte solpaneler med batteri på din erhvervsbygning? 

Kontakt os i dag og fortæl os om din opgave, og så sammensætter vi gerne et tilbud til dig.

​kvalitet til skarpe priser

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tillid

Tillid er altafgørende for et godt samarbejde hos Sønnichsen EL, uanset projektets størrelse. Det sikrer en positiv oplevelse for både jer og os fra start til slut.

Faglig stolthed

Opgaver gennemgås lovmæssigt og håndværksmæssigt med jer før afslutning, sikrer kvalitet og professionel rådgivning for jeres tilfredshed.

Aftaler til tiden

P​unktlighed er afgørende både for jer og os. Vi sikrer, at aftaler overholdes og tiden udnyttes optimalt. Hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer, kontakter vi jer i god tid.​

​Få et godt tilbud

​Kontakt os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Sønnichsen EL

Engvej 19. 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 15.45

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 15.45

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@sonnichsen-el.dk eller på telefon 42 71 79 13

CVR-nummer​: 43871471