Vi hjælper dig med at montere din nye varmeløsning

Hvis du har et el-opvarmet hus, eller du ønsker at få tilskudsvarme i huset, garagen eller andre rum i bygningen, så kan en luft-til-luft varmepumpe være en rigtig god idé. Luft-til-luft varmepumper er nemlig moderne og energieffektive løsninger til opvarmning, og hvis du ønsker at få monteret sådan en varmepumpe derhjemme, hjælper vi ved Sønnichsen EL dig gerne.

Vi er et el-firma med adresse i Aabenraa, og vi kører derfor ud og hjælper med montering af luft-til-luft varmepumper i både private hjem og virksomhedsbygninger i hele området, eksempelvis Rødekro og Haderslev. Ønsker du hjælp til at montere en varmepumpe, kommer vi også gerne forbi dig.

Miljøvenlig og effektiv varme

Luft-til-luft varmepumpen udnytter luftens naturlige varme og omdanner den til en stabil og behagelig varmekilde. Varmepumpen er derfor både økonomisk og miljøvenlig, da den kan give dig lavere energiregninger og et mindre CO2-aftryk.

Med en luft-til-luft varmepumpe får du ikke kun en effektiv opvarmningskilde, men også en langtidsholdbar investering. Det er dog afgørende, at du får valgt den helt rigtige luft-til-luft varmepumpe, som passer til din bolig og dine behov. I den forbindelse hjælper vi dig gerne med rådgivning, så du kan tage en fornuftig beslutning på et oplyst grundlag.

Vi udfører alt vores arbejde med el-installationer med et fokus på tillid, høj faglighed og respekt for tidsfrister. Du kan således forvente en luft-til-luft varmepumpe, der bliver monteret korrekt og til tiden, og at vi løbende informerer dig om vores arbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på installation af luft-til-luft varmepumpe

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få udformet et uforpligtende tilbud på installation af din luft-til-luft varmepumpe, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan klare opgaven for dig.

​kvalitet til skarpe priser

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tillid

Tillid er altafgørende for et godt samarbejde hos Sønnichsen EL, uanset projektets størrelse. Det sikrer en positiv oplevelse for både jer og os fra start til slut.

Faglig stolthed

Opgaver gennemgås lovmæssigt og håndværksmæssigt med jer før afslutning, sikrer kvalitet og professionel rådgivning for jeres tilfredshed.

Aftaler til tiden

P​unktlighed er afgørende både for jer og os. Vi sikrer, at aftaler overholdes og tiden udnyttes optimalt. Hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer, kontakter vi jer i god tid.​

​Få et godt tilbud

​Kontakt os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Sønnichsen EL

Engvej 19. 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 15.45

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 15.45

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@sonnichsen-el.dk eller på telefon 42 71 79 13

CVR-nummer​: 43871471