Dit lokale el-firma til energivenlige løsninger

Kunne du tænke dig at få monteret solceller derhjemme, eller ønsker du hjælp til en anden el-installation, der kan gøre dit energiforbrug grønnere og mere bæredygtigt? Så hjælper vi dig gerne. Hos Sønnichsen EL finder du nemlig en autoriseret el-installatør, og vi kan således hjælpe med montering af solcelleanlæg og andre former for energioptimerende installationer.

Vi holder til i Aabenraa, og vi er derfor dit lokale el-firma, hvis du er bosat her i området, herunder Rødekro og Haderslev. Vi tager hånd om både store og små opgaver, og vi kan blandt andet hjælpe med montering af solcelleanlæg for private husejere og større erhvervskunder – og vi er også klar til at hjælpe dig.

El-service med fokus på tillid, faglig stolthed og aftaler til tiden

Hos Sønnichsen EL tilbyder vi mange former for el-installation og el-service – alt sammen med fokus på tillid og faglig stolthed. Det er nemlig vigtigt, at vi får en god og tillidsfuld relation til dig som kunde, og at vi kan levere gennemtestede og pålidelige løsninger som tak for denne tillid. Dette tilbyder vi i forbindelse med mange former for el-arbejde, herunder:

Montering af solcelleanlæg

Solceller med batteri

Montering af luft-til-luft varmepumpe

El-renovering

El-arbejde i forbindelse med nybyg

Kvalitetstjek af installationer

Hos os er en aftale en aftale. Vi respekterer enhver tidsfrist, og vi sørger for at bruge vores tid fornuftigt, så du kan nyde godt af det færdige resultat på det tidspunkt, vi har aftalt på forhånd. Og skulle der opstå uventede udskydelser, giver vi dig selvfølgelig besked i god tid.​

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig

Vil du have monteret solceller på huset, eller skal vi hjælpe dig med at opsætte solpaneler på din erhvervsbygning?

Kontakt os i dag og fortæl os om din opgave, og så sammensætter vi gerne et tilbud til dig.

​kvalitet til skarpe priser

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tillid

Tillid er altafgørende for et godt samarbejde hos Sønnichsen EL, uanset projektets størrelse. Det sikrer en positiv oplevelse for både jer og os fra start til slut.

Faglig stolthed

Opgaver gennemgås lovmæssigt og håndværksmæssigt med jer før afslutning, sikrer kvalitet og professionel rådgivning for jeres tilfredshed.

Aftaler til tiden

P​unktlighed er afgørende både for jer og os. Vi sikrer, at aftaler overholdes og tiden udnyttes optimalt. Hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer, kontakter vi jer i god tid.​

​Få et godt tilbud

​Kontakt os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Sønnichsen EL

Engvej 19. 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 15.45

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 07.00 – 15.45

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til info@sonnichsen-el.dk eller på telefon 42 71 79 13

CVR-nummer​: 43871471